ANITA-FOTO d.o.o.

Vesti

 

Prezentacija u Beogradu !!!

xx.04.2019.  u

"

Dorćol Platz

"

održaće se prezentacija firme "Anita Foto".

 

Zašto Nas izabrati?

 

  • autorizovani smo distributeri
  • prodajemo originalne proizvode
  • redovno i na vreme šaljemo robu

Sistemi

Smart Kiosk

Pozovite za cenu

POGLEDAJ VIDEO!

Pregled proizvoda

 

Novi KioskGifts Smart Kiosk je idealan izbor za štampanje otiske fotografije za poslovne usluge. A ne samo zbog toga je to najbolji izbor. Ovaj uređaj stane u manji od kvadratni metar, bez gubitka bilo koje od više opcija prethodnog uređaja EasyGifts PhotoGifts. Smart KioskGift će definitivno postati nova i veoma profitabilna poslovna jedin.ica sa malom investicijom.

Sa malom veličinom 264 x 320 x286 (pogledajte dimenzije  štampača u tabeli), novi Kiosk uključuje štampanje kvadratnih formata 15x15, koji su  idealni za štampanje Instagram slika. Sa Smart KioskGifts-om, klijenti mogu da odštampaju slike sa svojih mobilnih uređaja koristeći kablovsku ili wifi konekciju. U ovom slučaju klijenti su direktno povezani sa kioskom (preko kiosk aplikacije), dozvoljavajući pristup galeriji slika ili društvene mreže.

 

 

 

 

Smart KioskGifts nudi više vrsta individualnih poklona. Prednost  ovih proizvoda je da u velikom izboru kupci lakše će naći odgovarajući poklon:

EasyGifts Albumi: Foto Albumi različitih dimenzija (10x15, 15x15, 15x20)

EasyGifts Kalendari: Personalizovani kalendari

EasyGifts Karte: Čestitke

EasyGifts Kutija: Poklon kutija personalizovana sa vašom fotografijom.

Veličine slike odštampanih 10x15, 15x15, 15x20

 

Takođe, sa  www.kioskgifts.com stranicom, svaki kupac može povoljno da napravi svoj proizvod kod kuće i da odštampa to direktno preko Smart KioskGifts-a, koji je smešten u prodavnici. Koristeći ovu uslugu kupci ne moraju da čekaju red u prodavnici.

Smart KioskGifts je jedan višestruko upotrebljiv proizvod, jedan uređaj za odštampanje fotografija, koji može da bude korišćen na bilo kojoj grani posla.

 

Glavne karakteristike

 

• Smanjena veličina (<1 m2)

• Visoka profitabilnost

• Novi 15x15 štampani otisci

• Mali i modularni

• Samouslužni kiosk sa ekranom na višestruki dodir

 

Copyright © 2019. Mitsubishi Foto Srbija. Sva prava zadržana.